Terapi i København.

 

Befinder du dig/jer i en situation eller tilstand, der gør at du har svært ved at komme til mig, kommer jeg gerne til dig, hvor du end befinder dig i København.

 

Udekørende terapi i København, Storkøbenhavn er et tilbud til dig der ønsker at arbejde med dig selv og har brug for at det foregår i dine egne og vante rammer.

 

Den individuelle psykoterapi er dit helt eget private rum hvor du sammen med mig, kan undersøge og udforske de områder i dit liv, som udfordrer, tynger eller hæmmer dig.

 

Hvad kan du få ud af at snakke med en psykoterapeut, og hvad kan vi snakke om? 

 

Det hurtige svar vil være, at vi kan snakke om ALT. 

 

Jeg arbejder med at  afdække og udvikle så mange lag og aspekter af den menneskelige identitet som muligt. For mig handler terapi om menneskeligt nærvær og forståelse for den enkeltes historie. 

 

Igennem samtale, nærvær og omsorg, arbejder vi os ind hvor dine problemer og begrænsninger bor. 

I selve samtalen vil der være fokus på at skabe en mental forståelse og en følelsesmæssig forankring af de lukninger i dit indre, der begrænser væksten i dit liv.

 

Bag ethvert psykologisk fænomen ligger der et forsøg på at skabe helhed og balance. Vores handlemønstre og overlevelses strategier er alle sammen resultater af vores historie og oplevelser.

Et uhensigtsmæssigt mønster eller adfærd vil derfor være et forsøg på at kompensere for et uforløst, misforstået eller undertrykt menneskeligt behov.

 

En individuel terapi session har en varighed på 60 minutter (eller længere efter aftale). 

Den første session vil altid være den samtale hvor du skal mærke efter om du føler dig tryg og hvor jeg som terapeut skal vurdere om jeg er i stand til at hjælpe dig.

 

Terapien udformer sig som en almindelig samtale, dog med den forskel at du hjælpes til at fastholde din opmærksomhed på centrale og dybereliggende dele af dig selv, dit liv og din historie.

 

Den samme tilgang gælder for parterapi, dog vil jeg hér have et større fokus på at lytte ind til kernen af jeres problemstilling, at mægle imellem, samt at fordele taletid og rum sådan at begge parter føler sig set og hørt. Sessioner med par vil som udgangspunkt være på 90 minutter.

 

Nøgleord for mig som psykoterapeut er indlevelse, empati og humor. Samt evnen til at kunne skabe en naturlig og nærværende kontakt som åbner op for at vi sammen kan kigge ind bagved gamle mønstre og støtte dig til at stille skarpt på, hvad du ønsker hjælp til.

 

Jeg er lyttende og omsorgsfuld, men er også direkte og konfronterende i min tilgang, da vi skal arbejde og gerne rykke og handle på dine personlige udfordringer, ikke blot snakke om dem.

 

I terapien vil der ofte være behov for at kigge bagud, men med et klart fokus på dét der er ligenu, og dét som du ønsker for din fremtid. Det vil sige at jeg ser det som en helt essentiel opgave at give dig redskaber og indsigt til bedre at kunne håndtere dine udfordringer og problemstillinger

fremadrettet.

 

Mit fornemmeste mål er at hjælpe dig, til at nå dine mål og at støtte dig i at åbne op og skabe tillid, at  bringe personligt lederskab ind i dit liv. Til det bruger jeg b.la mit menneskelige nærvær og min intuition til at mærke hvor der er brug for støtte og vejledning.

 

Udekørende terapi i København er et tilbud til dig der af forskellige årsager ikke kan komme til mig. Jeg tilbyder at komme ud til dig og have samtalen hos dig i dine trygge rammer.

Psykoterapeut Tobias B. Hansen

Frederiksberg C

Mail: tobiasbongohansen@gmail.com

Mobil: 61686274