Karriere coaching for medarbejdere og ledere.

 

Drømmer du om at sprede vingerne ud og skabe et nyt eventyr i dit liv, starte din egen virksomhed? 

At få det allerede eksisterende til at vokse, eller gøre et karriereskift?  

Det er aldrig for sent og du har alle mulighederne i dig, måske mangler du bare et lille skub og en sparringspartner.

 

Der kan være flere grunde til at ønske udvikling og forandring i dit arbejdsliv:

 

- Måske føler du dig fanget i dit nuværende karrierespor.

- Det kan være svært at motivere dig selv til at yde dit bedste.

- Aldrig rigtig kommet i gang med det arbejdsliv du drømmer om.

 

Er det tid til skabe ændringer i dit arbejdsliv eller vil du gerne sætte fokus på hvorledes du kan udvikle og forbedre dig i din nuværende position, med afsæt i lige præcis det du kan, og det du ønsker?

 

Usikkerhed og tvivl på eget potentiale og ressourcer, er nogle af de almindelige grunde til at opsøge karrierecoaching, det kan omhandle arbejdsliv, ledelse, karriereskift mv. hvor der mangler fokus på at identificere dine ønsker og mål, potentiale og ressourcer.

 

Arbejdslivet stiller store krav til os som mennesker, uanset om vi sidder i vores drømmejob eller vi leder efter vores næste arbejdsplads. Samtidig har alle valg vi tager stor betydning for vores fremtid, vores muligheder, evt. familie og heraf bliver det også vigtigt at vi vælger rigtigt og at vi vælger med hjertet.

 

Hvis du genkender disse beskrivelser, kan karrierecoaching være noget for dig.

 

Du bliver på ærlig vis udfordret i forhold til dine personlige og erhvervsmæssige ønsker, får støtte til at undersøge og afvikle uhensigtsmæssige mønstre og sammen sætter vi fokus på dit arbejdsliv, karriere og  dine fremtidsmuligheder.

 

Med karrierecoaching får du et friskt synspunkt og perspektiv på den situation du befinder dig i og med en undersøgelse ind i dine unikke kompetencer, muligheder og nuværende position.

Mit fornemmeste mål er at hjælpe dig, til at nå dine mål og at støtte dig i at åbne op og skabe tillid til egne ressourcer og bringe personligt lederskab ind i dit liv.

 

Karrierecoaching kan være et mindre terapeutisk - mere visionært, og målrettet værktøj til personlig udvikling & vækst. En øget energi & livsglæde. 

 

Jeg leder dig ærligt og direkte til afklaring, nytænkning og personlig udvikling, med respekt for dine valg, historie og drømme.

 

 

 l

Psykoterapeut Tobias B. Hansen

Frederiksberg C

Mail: tobiasbongohansen@gmail.com

Mobil: 61686274